У Парижі триває маштабна продовольча виставка

[:ua]Більше, ніж просто їжа. У Парижі триває маштабна продовольча виставка. Тут представники харчової галузі зі 120 країн світу презентують свої гастрономічні винаходи. Ця подія – “погляд у майбутнє”, – кажуть організатори та учасники. Бо сюди приїжджають не просто посмакувати винаходами людства, головна мета – відповісти на запитання: “Яка вона, їжа майбутнього?”.
За круглим столом фахівці харчової галузі обговорюють, які альтернативні білки невдовзі замінять традиційні? Адже згідно з дослідженням – найближчими роками, на тлі швидкого зростання населення світу, виникне дефіцит традиційних джерел білка. Також говорять, – як штучний інтелект може стати революційним для харчової промисловості.
Один з інноваційних продуктів представлених на виставці – джем із кімчі. Це така корейська страва із квашених овочів та великою кількістю спецій. Юнгтак дуже пишається своїм винаходом, адже тепер найпопулярнішу корейську закуску можна просто намастити на хліб на посмакувати.
Примітно, що Україна не лишилася осторонь світової гастрономічної події. 60 українських компаній представлені на національних стендах. Це здебільшого виробники свіжих та заморожених ягід, овочів, фруктів, молочних продуктів, олій, насіння, крафтових сирів, яєць та борошна.
https://youtu.be/LcoJYpljVoc[:]