Чому у Кореї бум корисної їжі?

У сучасному ресторані в центрі Сеулу замість звичайних традиційних страв — подають їхні здорові та полегшені версії. Зі слів шеф-кухаря закладу, такий формат особливо приваблює молодь. Адже саме вони найбільше піклуються про своє здоров’я та щоденний раціон.
Особливою популярністю користуються ланч-бокси зі здоровою їжею. Тільки минулого року їхні продажі склали майже 3 мільйони одиниць. За словами місцевого виробника здорової їжі, головне — створювати широкий асортимент. Саме так можна залучити більше молоді.
В останні роки кількість ресторанів здорового харчування значно зросла. Утім, через високий рівень якості, і ціна вища. Так один прийом їжі обійдеться від 20 до 60 доларів. У той же час навіть недорогі мережі швидкого харчування стали пропонувати більш здорові альтернативи своїх страв.
У Південній Кореї і справді б’ють усі рекорди зі споживання локшини швидкого приготування. Там за рік її з’їдають аж у 5 разів більше, ніж у середньому в світі.

Залишити коментар

Надіслати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.