На Вінниччині на підприємстві вирощують королівських креветок

На Вінниччині на підприємстві вирощують королівських креветок

У місті Жмеринка, що на Вінниччині, у приміщенні колишньої хутряної фабрики з минулого року працює підприємство з вирощування королівських креветок.

Наразі в акваріумах живе близько 180 тис. креветок, а кілограм «дорослих» креветок продають за 500 грн за кілограм. Щотижня продають до 100 кілограмів креветок – як ресторанам так і любителям делікатесів.

Мальків креветок привозять з Малайзії.  Годують їх спеціальним кормом: картопля, борошно, крохмаль, дріжджі, риб’ячий жир і полівітаміни.

Щоб виростити кг креветок — до 36 штук, потрібно 4 кг корму. За водою, в якій вирощують королівських креветок, здійснюється постійний температурний режим – вода повинна мати температуру 29-30 градусів, температура в приміщенні 33-34 градуси тепла. Також контролюють і вміст солі, амонію, кислотність та жорсткість води.

 

Залишити коментар

Надіслати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.